• "Gezond Oud Worden"
  • Rechts in het overzicht.

 

Plotseling was er  CORONA COVID 19 !!

 

We schrokken wel hevig toen we plotseling in Denia het eerste bericht over de Corona crisis hoorden.

De snelle verspreiding, het hoge percentage dat naar het ziekenhuis moest en erger nog, het hoge sterftecijfer.

Het bleek dat het virus voor ouderen, personen  met obesitas-, diabetes-, hart- en long problemen of een gebrek aan vitamine C en  D3 extra gevaarlijk is .

 

De auto stond in de oprit, we konden elk moment vertrekken. In Denia zelf waren er erg weinig besmettingen. In andere Spaanse steden was het alarmerend. Langzaam kwam het besef dat we terug naar Nederland moesten. Indien een van ons naar het ziekenhuis zou moeten hadden we een groot probleem. Er was geen bezoek toe gestaan! We spreken beide niet voldoende Spaans om ons echt verstaanbaar te maken. Als ik in het ziekenhuis zou moeten verblijven had Elly geen vervoer omdat ze geen rijbewijs meer heeft.

Ook in Denia kwam toen de lock down. En hoe!! Niet meer op straat! Alleen voor boodschappen , arts en apotheek. De politie hield ons zelfs staande toen we , met een grote boodschappen tas in de hand, naar de Aldi liepen die maar 300 meter van ons huis is. 

 

We besloten de huur per 1 april te beëindigen en dan naar huis te rijden. Via de Nederlandse ambassades in Spanje en Frankrijk konden we formulieren down loaden die ons vrije doorgang garandeerden.

We reden in twee dagen de 1900 km naar huis. De twee nachten tussenstop bij onze vriendin Barbara in Orange verwisselden we deze keer voor één nacht in een creditcard motel. Alleen aan de Franse-Belgische grens was er controle. Maar de douane zag onze Nederlandse nummerplaat en de fietsen achterop en zwaaide als teken dat we door konden rijden. Het was heel rustig op de snelweg. Alleen vrachtwagens op de rechter strook en verder  maar een enkele personen auto.

Toen we in België de kortste route reden leidde de navigatie ons van de snelweg af een dorp in. Daar hield de politie ons staande en vroeg waar naar toe we op weg waren. Ik vertelde dat de navigatie van de snelweg afgeweken was om de kortste route te rijden. Dat kan zei hij. Je rijdt nu via Aachen en dan naar Nederland. Dat is korter dan over Luik! We mochten weer door rijden.

Thuis was er wel de 1,5 meter regeling en het verbod van samenscholing. Maar dat was minder vrijheid beperkend dan in Spanje! We begonnen met alle familieleden, vrienden en kennissen te telefoneren om op die manier ons verhaal aan iedereen te vertellen. En natuurlijk ook om hun verhalen te horen. Een buurman zijn vader had zware corona en lag aan de I.C. Gelukkig liep dat nog goed af! In onze familie en kennissen kring was er verder niemand besmet.

 

Ik probeerde via internet het internationale Corona nieuws te vergaren. Dat nieuws verschilde van dag tot dag, van land tot land en van viroloog tot viroloog. Dr. Mercola had zijn eigen visie die vaak ondersteund werd door andere collegae artsen, professoren en universiteiten. Hij wees er bijna dagelijks op om vooral onze weerstand te maximaliseren. Dat bleek mogelijk met Vitamine C, D, Quercetine, Zink en Selenium. 

 

Op internet bij https://zelfzorgcovid19.nl las ik regelmatig artikelen over het gebruik van HYDROXYCHLOROQUINE wel of niet in combinatie met Zink, Azitromycine en/of Broomhexine. Deze geneesmiddelen werden, over de hele wereld verspreid, met veel succes gebruikt. De resultaten waren zeer goed. Het medicijn dient bij de eerste verschijnselen van een besmetting te worden gebruikt. De huisarts geeft dan dus niet te kennen dat de patiënt thuis moet blijven tot hij beter is of zich zieker voelt en paracetamol kan nemen!

Nee!! De arts schrijft dan meteen de behandeling met deze combinatie voor. Het aantal patiënten dat in het ziekenhuis moest worden opgenomen en daarna het aantal dat naar de I.C moest, daalde volgens deze artikelen met 70 %. Daardoor daalde dan ook het aantal dodelijke slachtoffers beduidend.

Maar plotseling werd, na een onderzoek,  op advies van  de Wereld gezondheid Organisatie voor de huisartsen in bijna alle Europese landen verboden het medicijn te gebruiken. Inmiddels komt men wel weer terug van dit verbod. De Wereld Gezondheid Organisatie heeft moeten  erkennen dat er met het onderzoek, dat tot dit besluit had geleid, aan alle kanten was geknoeid en  gefraudeerd!!!

Waar vind ik informatie over deze medicijnen?

De voorvechter van de door vele artsen, professoren, ziekenhuizen en wereldwijd geteste en  goed werkend bevonden mix van medicijnen  is Rob Elens uit Limburg.

Op de sitehttps://zelfzorgcovid19.nl vond ik alle informatie hier omtrent!!

Klik op die site op de drie blauwe streepjes in de rechter bovenhoek om alle artikelen te kunnen lezen! Op de laptop of je bureau computer vind je alle thema's in de bovenste werkbalk.

 

Na het lezen van de informatie op die site houden we door extra Vitamine C, vitamine D, Quercitine, Zink en Selenium onze weerstand maximaal op peil! 

Het blijkt dat de keuze voor onze dagelijkse voeding ook al verschillende van deze deze vitaminen en nutriënten bevatten.

(zie: Gezond oud worden op deze site)

 

Aan onze huisarts in Landgraaf en ook in Denia hebben we een schriftelijk verzoek gestuurd om ons , als we besmet raken, met deze middelen te behandelen. We hebben van onze Nederlandse huisarts als antwoord daar op het bericht gekregen dat zij dat niet mag omdat zij zich dient te houden aan de regels die in Nederland gelden!! Onze Spaanse arts bevestigde dat hij deze medicijnen mix kan voorschrijven en dat ze in Spanje in voorraad zijn!

 

Inmiddels blijven we voorzichtig. Maar ook dan kun je elke dag 1,5 uur door bos en heide wandelen. Fietstochten maken door mooi Limburg, elke dinsdag- en donderdag avond gezellig jeu de boulen met je clubvrienden.  Of...... heerlijk op je eigen terras of in de tuin genieten van de zomer. 

 

We hopen wel dat onze overheid, samen met de juiste adviseurs, snel tot de besluiten komen die doelmatig, levens besparend en economisch verantwoord zijn.

 

Als je voelt dat er Corona verschijnselen  zijn, zoals pijn in de keel, koorts, hoesten , minder reuk en smaak en de arts kan je dan wel direct de juiste medicijnen voorschrijven is veel Corona leed te voorkomen. Maar zijn handen zijn gebonden!

Wij hebben daarvoor wel de vrij verkrijgbare medicijnen en nutriënten, Vitamine C, vitamine D3, Zink, Quercitine en Broomhexine zelf bij de apotheek of drogist  gekocht.

Deze kunnen we, als we besmet raken, dan  in samen spraak met de huisarts gebruiken! De juiste hoeveelheden en tijdstippen van inname vinden we ook weer op zelfzorgcovid19.nl 

 

Augustus 28.

Inmiddels zijn de vraagtekens alleen maar groter geworden? Is 1,5 meter juist, wel of geen mondkapjes, zijn kleine of grotere groepen toegestaan? Uit respect voor onze medemensen houden we ons zoveel mogelijk aan de voorschriften.

We stellen wel vast dat het dagelijks  noemen van het aantal besmettingen, nu er heel veel getest wordt, niet samen gaat met de vermelding dat er nauwelijks opnames zijn, niet meer I.C bedden worden bezet en het aantal slachtoffers rond nul ligt. Het vaccin dat er (ongetest?) moet komen zou dus kunnen betekenen dat er bij de tests minder positieve gevallen zijn. De andere cijfers kunnen nauwelijks verbeteren!

Ook het behandelen van patiënten die de eerste verschijnselen vast stellen is nog niet veranderd! De patiënt dient thuis te blijven, wel of niet paracetamol te slikken en te wachten tot hij wel of niet zieker wordt. Pas dan kan hij naar het ziekenhuis waar dan het Coronavirus, dat zich dus nu al goed heeft kunnen verspreiden in zijn lichaam, wordt bevochten. 

Ook worden we als bevolking niet gewezen op de tekorten aan vitamines en mineralen in ons lichaam! Het is nu eenmaal zo dat we door de doorsnee voeding en gedrag van de Nederlander automatisch een gebrek  krijgen aan verschillende vitamines en mineralen.

Een zeer hoog percentage van de dodelijke slachtoffers blijkt, via officiële rapporten, een gebrek te hebben aan Vitamine D en andere in de berichten van zelfzorgcovid19.nl genoemde vitamines en mineralen. Waarom niet een advies aan de Nederlander om te zorgen dat die wel op peil zijn. De weerstand wordt verhoogd, als men toch besmet wordt heeft het corona virus minder kans! Indien de patiënt in het ziekenhuis dan  behandeld  wordt schijnen ze ook waardevol te zijn. 

Als leek is het moeilijk dat alles juist in te schatten. Door veel en internationale berichten met elkaar te vergelijken heb ik toch een eigen mening! Die heeft ons er toe heeft aangezet om WEL onze weerstand  te optimaliseren en de producten in voorraad te hebben die ons, bij een eventuele besmetting, voor erger kunnen behoeden!

Maar...... de vraagtekens blijven!!!

Je bent zelf de oplossing!

 

Door ervoor te zorgen dat je de acute tekorten aan mineralen, vitamines en nutriënten opheft middels specifieke voeding en/of supplementen kan je immuunsysteem optimaal functioneren.

 

De meeste mensen hebben zonder het te weten chronische tekorten en zijn daarmee in veel gevallen meer vatbaar voor het ontstaan van een virusinfectie. Bovendien zou een eenmaal  opgelopen infectie door acute tekorten een ernstiger verloop en uitkomst kunnen krijgen.

 

 

Vragen of opmerkingen??

Heb je, nadat je een- of meerdere van mijn verhalen hebt gelezen, vragen of opmerkingen?

Of ken je leuke anekdotes of  informatie die het geheel kunnen  aanvullen of verbeteren?

Stuur een bericht naar lhcrijns@gmail.com en ik zal je beslist beantwoorden!